Jinnie 10 år ❤

Idag fyller vår galna lilla svarta mittelsessa 10 år 😍 helt overkligt för mig är hon fortfarande max 5-6 år 
Alltid så rolig att träna och tävla, en tjej med ordentligt med humör 

En film från 2007, när vi leker på en tävling kort tid efter att vi hämtat hem henne. Jinnie var 10 månader när vi köpte henne i Härnösand. Och det har vi aldrig ångrat. När jag ringde Johan och sa att jag skulle åka och titta på en mittel, så svarade han med att han skulle bestämma hennes namn 😉  hon är döpt efter Ginny Weasly i Harry Potter .  

Först bodde Jinnie hos oss men flyttade sen hem till mamma när Patric ville ha en hund att tävla med. när Jinnie var 5 så flyttade hon tillbaka hem till oss igen ♡ hon hjälpte mig då igenom en tuff tid efter att Hyper hade dött. 


Jinnie är även mamma till flera fina och duktiga mittlar. Hon är mamma till våran Monster och farmor till våran Tesla. 

Film på när jag och Jinnie vann agilityklass 3 och var enda nollan i Uppsala i somras ♡ Både hoppchampion och agilitychampion, deltog på SM både i lag och individuellt 2016. Är så stolt över min lilla tjej. 

Hoppas vi har många fina år kvar tillsammans 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s