Märta och Ingvar dansat på EM ❣

EM 2019,Italien, Veronese. En resa som kommer att vara oförglömlig.

Jag och Ingvar var magiska, vi var närvarande, vi var säkra och vi var fullt ut. Vi var allt och lite till. Vi fick till och med slåss om en finalplats till stor del av dagen! Vilket är helt galet roligt och häftigt, men tyvärr så var det inte vår tur att köra final under detta EM! Men , för mig gjorde vi är sådan stor vinst som inte går att klå, en vinst som kommer gynna oss framåt!

Jag är så tacksam över alla hejarop, ni är helt fantastiska ! Och jag tackar det ödmjukaste för att ni tror på oss och hänger kvar i hejaropen efter en tid nu 🙈😍 självklart min sambo Anette som pushar oss till att bli bättre och som alltid ser utvecklingspotential, du är mer än guld!

Självklart så har vi Fyra Tassar som ser till att vi får bästa fodret som håller Ingvar i toppform och självklart belöningsgodis som behövs i lass för att hålla igång! Er stöttning i vår resa gör allt mycket roligare och självklart mycket bättre 😘

Finns så mycket mer att skriva…men jag får nog dela upp det på fler tillfällen 🙈😂

Nu banne mig laddar vi för VM 2019!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s