Ajaj..

image

Stackars Vargen, igår råkade jag klämma hennes svanstipp i dörren mitt i morgonstressen. När jag kom hem från jobbet, hjälpte jag Johan ut med barnen som skulle till dagis, samtidigt som jag hade hundarna i koppel och skulle gå en promenad med dom.
Smäller dörren bakom mig och hör Varga skrika till. Ser sen att det är bloddroppar i snön..
Känner igenom hennes bakben och tassar, men finner inte var blodet kommer ifrån. Drog då händerna genom svansen och fick blod på vanten. Hon blödde lite från svanstippen, men det rann inte. Hon viftade på svansen och var lika glad som vanligt, så hon fick följa med på promenaden. 

image

Sprang och letade bollen med dom andra hundarna i snön. Hennes svanstipp känns inte annorlunda, hon ville inte att jag skulle gräva i pälsen och leta. Men hon är inte och slickar eller bryr sig om såret, och det slutade blöda under promenaden,  så jag har låtit det vara.
Men dåligt samvete har jag, stackars Vargagumman.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s