Allt blir inte som man tänkt sig

image

Söta Hydro (Cefeus Boromir of Gimli) har fått komma tillbaka hem till Mellanbyn då matte Emelie inte har riktigt den tiden att aktivera honom. Det är ju så att livet förändras och tycker det är fint av Emelie att se till Hydros bästa.

image

Hämtade upp honom hos mamma när jag skulle åka och träna agility med Issa,  så han också skulle få springa lite.
Han gick fint ihop med alla hundarna och verkade tycka det var roligt att få springa lite. Men han blev fort trött och behöver bygga upp lite kondition och muskler. Så har beordrat mamma att gå långa promenader med honom. 

image

Issa och och Ix i kvällssolen.
Vi satte upp en kombination med gunga, hopp, slalom och Ahinder. Jag ville ägna träningen åt att försöka bygga upp min självkänsla efter SM missen. Issa är också så härligt peppande och mina underbara hundar. 
Hydro satte bra kontaktfält,  lite dåligt sug ut på hopphinder och jobbade lite uppåt i slalomen.  Vi har kört agility en gång förut då jag blev tillfrågad att springa ett lopp med honom på slottshoppet och då nollade vi faktiskt och tog hans sista pinne till klass 3. Så han är uppflyttad till både hopp och agilityklass 3.

Liljas slalom är så fint nu och jag utmanar henne mer och mer. Hon hoppade gungan en gång när jag testade henne. Bortkommandot på hopphinder (ut och hoppa bakifrån) börjar sitta mer och mer. Blev imponerad av henne idag.

Jinnie gjorde också riktigt bra slalom. Börjar kunna släppa henne mer ut på hopphinder utan att hon flyter ut för mycket. Fina Ahinder,  hoppade faktiskt gungan en gång vilket hon inte brukar göra på träning.  Det var bra så jag fick påminna henne hur man ska göra. Hon är så rolig, en liten busig tjej som jag inte riktigt vet ibland vad hon kan hitta på.

Sen har vi försökt få ihop ett mediumlag inför årets säsong, och när jag letar efter blivande lagkamrater så blir jag själv tillfrågad om jag vill delta med ett riktigt bra och satsande lag.
Efter lite funderingar så valde jag och Lilja att gå med i laget,  för satsa det vill vi!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s