Agilityträning för Jocke och Hanna

image

Idag har jag och Issa varit i Bollnäs och tränat agility för Jocke Tangfelt och Hanna Wennersten. 

Dagen började med att bilen låste sig med nycklarna i tenningslåset (volvon), när jag var till mamma med barnen. Hade alla hundar i bilen ingen nervevad ruta och mitt i solen. Ringer bärgaren i panik och dom kommer och öppnar bilen ‘pust’.
Tur att det inte var så varmt ute idag då hade vi fått krossa en ruta.
När vi kommer fram till klubben så smäller jag i huvet i bakluckan. .. så har en fin liten bula.

image

Själva träningen gick iaf bra, vi var 4 stycken 3 klass 1 ekipage och så jag och Lillis. Vi tränade 2 och 2 för Hanna resp Jocke, sen bytte vi. Jag fick köra en klass 3 övning medan dom andra körde en klass 1 övning.

Lilja tycker det är lite jobbigt att svänga runt hinderstöd när jag är åt motsatt håll för då vet hon att vi ska springa åt det hållet. 
Fick köra dubbla blindbyten vilket var lite läskigt, men Lilja läste det väldigt fint.

image

image

Lycklig kelpiesessa

En reaktion på ”Agilityträning för Jocke och Hanna

  1. Hej jag hittade din fina blogg Kelpiecarro som jag verkligen föll för. Jag heter Yvonne och arbetar på Webbtidningen vimeddjur.se där vi också har en bloggportal ( vi använder WordPress som publiceringsverktyg) som jag skulle vilja erbjuda dig en plats på. Hör gärna av dig så berättar jag mer om vad det innebär. Med vänlig hälsning Yvonne

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s