Varga är en ängel nu

image

Till slut kommer den där dagen, den dagen man inte vill ska komma även om man vet att man inte kan undvika den.
image
Nästan 14 år tillsammans, min själsfrände min bästa vän. Du var en del av mitt liv från jag var 18 år, du har varit med mig genom de största stunderna i mitt liv.
image
Du lämnar ett stort hål kvar…

image
Tårarna tar aldrig slut, paniken och ångesten.. Jag är skadad och sårad.

Jag vill inte!! Fan att vi bara har dom till låns. Idag hatar jag att vara hundägare, att mina hundar blir mina bästa vänner, att dom är familjemedlemmar.
För det gör så ont… så ofantligt ont…
Och jag vet inte hur jag ska få smärtan att försvinna…

Min Varga…..

Jag vill gärna att ni delar med er av era minnen av Varga.
Jag vet att hon klev in i mångas hjärtan, och lämnade avtryck.

9 reaktioner på ”Varga är en ängel nu

 1. Tårarna sprutar ❤ Vackra fina goa Varga ❤ Farmor till min Smack.
  Minnet när jag var precis i början på min agilitykarriär och fick äran att möta Varga som krafsade på min ficka, flög upp i mitt knä – hur go som helst och hur kär blev jag inte ❤
  Detta var bara ett av många möten med den goa Varga ❤
  Nu får du springa för fullt bland alla andra fina änglahundar – RIP Varga ❤
  En stor personlighet var du !!
  Stora tröstekramar till Dig Caroline och din familj

 2. Tror Varga var en av de första kelpies jag träffade. Åsa frågade om hon fick skaffa en sådan och jag tyckte det var ok, om den var som henne… och på den vägen är det. För alltid kelpie i mitt hjärta. Kram, och vila i frid Varga ❤

 3. Fina Varga. ❤ Jag glömmer aldrig hur du ställde dig upp på bakbenen la framtassarna på höfterna, böjde in huvudet mot magen och fick folk att bara smälta för kelpie. Första gången var i Frövi på agilitytävlingar. Du har stor del i att jag har kelpie idag. Du är faster till min älskade Jackaroo och mormor till vår älskade Chip som vi fick ha till låns alldeles för kort tid. Tårarna rinner, men jag väljer att minnas dig med glädje. För det är du värd. Vila i frid älskade Vargen. ❤

 4. Åh, jag hann bara läsa rubriken så började tårarna att spruta. Fina, underbara, bästa Varga. Tänk, jag minns fortfarande din glädje när den svarta tikvalpen fötts… Vilket fantastiskt liv hon fick med dig. Åh, om de bara fick leva längre!

  Jag kan känna Varga i min famn, känna hennes päls under mina fingrar. Vilken otrolig ”människohund” hon var, kröp upp hos första bästa person och fick en att känna sig utvald och sedd. Jag minns er träningsglädje, dina skratt när hon gjorde något busigt och blicken i hennes ögon när hon såg på dig.

  Åh, jag hoppas att du springer omkring på en grön äng tillsammans med Hyper och andra kompisar och släktingar Varga, och att du och dina människor får träffas igen någon dag. ♥

 5. Hon åldras, som så många fler av våra vänner. Men hon har alltid funnits med. Från det att jag började lära känna dig för flera flera, flera, år sedan. Jag kommer ihåg er vassa powerfulla attityd på banan, och du ropade ”VARG!! VARG!!”. Jag var som sagt väldigt ung då, så man tror ju att attityden på banan som är powerful och kan verka hård, att man är likadan på sidan av banan. Men på sidan av banan så sabla öppen och varm.
  Det är ruttet att dom tas ifrån oss. Förjävla ruttet. Jag får exakt samma känslor åter som med Sita och sitter här med tårar i ögonen. Men tänk med otrolig stor värme att du fick ha henne så pass länge. Du fick se henne åldras de där sista åren. Som så många vill vara med om.

  Tillåt dig att bryta ihop. Timmar, dagar, nån vecka. Det kommer återfall. Bara låt det vara så. Det går över, men låt det ta sin tid nu.

  Stor Kram till er!!

 6. Finaste, bästa Varga ❤ …det är delvis Vargas fel 😉 att vi är kelpieägare idag. Vargas & Hypers fel 😉 ❤ Så snälla, mjuka, sociala & galna… ja, man kan inte annat än falla platt för dessa individer ❤ Vi föll så platt att vi idag är ägare till om möjligt, ännu galnare kelpiesar, och inte mindre än två stycken. Finaste Vargen… Du underbara individ fattas oss ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s