Behöver få fly

image

Full galopp med finaste arab och kelpiesessan i snön. Balsam för själen.
Speciellt nu när jag behöver få fly bort en stund, lämna smärtan och samvetet.

Imorgon skulle vi äntligen befinna oss på agilitytävling igen. Johan har ritat banor och förberett sig för att döma duktiga small och medium ekipage. Jag har hoppat upp och ner av glädje,  packat springbyxor och gjort mig redo att ge allt på planen som föråkare med min svarta racersessa. Att stå på startlinjen och känna hjärtat bulta hårt. Mer än 3 månader sedan jag upplevde det senast. 

Tyvärr blir det inte så, vår sjuka anhörig är ostabil och vi vågar inte åka bort.
Livet är tufft nu och står liksom still.

Imorgon tänker jag fly igen. Under en timme får jag lämna smärtan även om mobilen är påslagen i fickan redo att ta emot samtal om att jag omedelbart måste lämna min flykt och återgå till den smärtsamma verkligheten. Men när den är tyst så ska jag njuta av att höra hovarna mot snön, arabsessans frustande och hundarnas skällande. Jag ska fly en stund med hjälp av mina fyrbenta vänner.

En reaktion på ”Behöver få fly

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s