Vi är på gång!

image

Äntligen har vi börjat komma igång med träningen.  Snön är borta från tomten så när barnen har somnat har jag och sessorna gått ut och tränat.

Kelpiesessan har tränat fritt följ, med mest fokus på position i stegförflyttningarna. Och inkallning nu visste hon att jag hade bollen och hon saktade in för väntat stopp, med henne har problemet tidigare varit att hon struntat i det och bara rusat. Upplever att hon tänker mer nu. Så blev mest släta inkallningar idag med fokus på bibehållen fart.

Kelpiesessan fick köra lite slalom och hopp, men inte alls mycket.
Mittelsessan fick köra mer. Staket med två hinder där vi tränade hit, bort och slalom.

image

image

Småsessorna har tränat sitt i grupp och inkallning 😉

image

Mitt ben blir sakta bättre, tyvärr tar jag för mig för mycket och tycker jag ska må bra direkt… men men. En kortare promenad där hundarna mest fick springa lös och busa gick rätt så ok. Känner ju att jag avlastar benet, så risk finns att jag får ont i rygg eller så.

Imorgon åker vi nog ut till Mellanbyn. Ska longera arabsessan och hundarna + valparna ska få leka på täkten. Sen ska jag nog fota lite små små valpar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s