Morgontur, träning och Asta har rest

image

Ut på en lugn ridtur, med alla hundarna, och arabsessan i repgrimma. Vilka duktiga hundar och vilken underbar häst jag har! Växlade mellan att gå, springa och rida.
image
Åkte förbi klubben och tränade med sessorna en sväng. Lilja fick först träna lydnad. Förutom elitmoment, blev det också moment för lägre bruks. Krypet och början på framåtsändande. Behöver nöta kryp och budföring nu i vår, och hålla tummarna att vi kommer med på tävling. 

Sen fick båda köra agility, Liljas runnings satt inte alls idag, men hennes 2 av och på satt bra. Hoppas kunna köra henne med bägge, har olika kommandon. Jinnie sköter sig så länge jag är nära och har handen framme, som jag alltid har gjort med henne. Henne hinner jag ju med bättre också. 

Känner av både muskeln och knät efter dagens motion, men det går ändå bra. 

20150503-asta-blogg2 20150503-asta-blogg420150503-asta-blogg6 20150503-asta-blogg7

Idag har Asta åkt hem med sin nya familj, redo för nya äventyr i livet. Har fått gråta ur mig lite även om jag vet att alla mina valpar har fått det så himla bra. Får så mycket fina rapporter och bilder på hur det går med de små. 

Johan och Kira åkte in själva till klubben och hon har provat springa tunnel för första gången. Och hon var så duktig sa stolta husse. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s