Blöt träning

image

Man blir trött av att träna i regnet.

Idag blev det agilityträning i regnet.  Tränade lite blandat, mest för att känna igenom inför helgens tävlingar. Och det kändes jättebra, Jinnie och Lilja stabila och Enya lyssnade på mig. Husse tränade sina spetspojkar och så fick Kira springa lite tunnel och träna kontakt.
Lilja fick även köra lite kryp och hopp-sitt.

Har Enya hos oss sen i måndags, Therése är på solsemester och jag ska köra Enya i laget i helgen.  Hon tycker om att mysa i soffan även brevid Kira går bra 😉 springa agility och få frolic funkar det med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s