Andas och fokus på SM

image

Idag har vi tävlat agility i Timrå  (eller ja Bergsåker)
Min fokus för dagen har varit att ta kontroll över min nervositet genom att göra andningsövningar och stänga av negativa tankar.
Och göra nollade lopp för ökad självkänsla inför SM, inte jobba för placering utan för känsla

image

Började dagen med att tävla Ix åt Issa (som var upptagen med systerns studentbal) i agilityklass 2. I A loppet så var jag med honom ordentligt så han skulle ta kontaktfälten. Det blev en 2 plats med pinne!
I B loppet så studsade han av gungan precis för tidigt annars gick det bra. Imorgon får han springa med sin matte

image

Jinnie och jag nollade alla 3 loppen, en 2 plats med SM pinne i ena hoppklassen och två 3 platser tyvärr utan SM pinne i de andra.
Gimli tog en 1 plats i hopp och en 2 plats i agility med SM pinnar med hussen. Sen skadade Johan sitt knä så Åsa sprang med honom i hopp B loppet, där drog han in i en tunnel.
Lilja nollade 2 av 3 lopp. I hoppklass A kom vi på 2 plats SM pinne, i agilityklassen så tog jag tid på mig att få henne trycka ordentligt på balansen innan jag släppte henne så då kom vi på en 4 plats. I hoppklass B missförstod hon mig vid muren och svängde åt fel håll, sen ville hon rätta till det men tog det då åt fel håll.
Monster kom på 3 plats i hoppklass A efter Gimli och Jinnie, tyvärr för få startande för SM pinne. Sen fick jag springa med honom då Johan hade ont i knät. I agilityklassen tog jag om balansens nerfart. I hoppklassen klev jag på honom vid slalomingången så han snurrade runt i slalom och bet sig i svansen, stackarn.

image

Efter tävlingen åkte vi hem till Maud och blev bortskämda med langos!

Imorgon varnar dom för regn och Johan kommer inte kunna tävla med sitt knä. Samma fokus och mål som gäller imorgon. Jobba med andningen för kontroll och nollade lopp för självkänslan.

2 reaktioner på ”Andas och fokus på SM

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s