Glädje och lagning

image

Den otroliga glädjen som man kan se i Gimlis ögon när han springer agility är verkligen fångad i den här bilden från SM.
image
Lilja går tajt!

image
Monster

Jag läser på facebook om vänner som har skadade eller sjuka hundar. Jag njuter verkligen av att kunna tävla med mina tjejer och att vi kan göra det vi älskar. Vet ju vad dom går igenom då jag förlorade Hyper, och Crut blev skadad i bästa åldern.

image
Idag har jag lagat tältet som hade ett par hål. Nu ska det vara permanent lagat och redo för användning. 
I helgen tävlar vi i Fagersta, ska bli riktigt mysigt. En mindre tävling och flera vänner som ska dit.
Jag fortsätter jobba med mina nerver, känner att det är lite jobbigt inför helgens lopp redan nu. Så fokuset blir att fortsätta jobba med andningen och fokusen. Sen att Lilja gör bra kontaktfält eftersom jag sabbade dom lite på SM för att spara tid.

image
image

Shettisarna har turats om att dra vagn och hänga med på släp. Nu är det snart dags att prova vad arabsessan säger om att springa med bakom vagnen också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s