Bakombyten och dubbla blindbyten

image

Träning på gräsmattan med sessorna ikväll.
Satte upp två hinder och slalom. Lilja som hade tvekan på bakombyten i Södertälje visade inte samma tvekan idag, hon tryckte på fint i bytena så jag belönade upp dom rejält med kamp så hoppas hon har kvar den bilden till lördagens tävlingar.
Dubbla blindbyten är inte jag alls speciellt duktig på, jag har lite svårt med tajmingen, men tur att mina sessor är förlåtande.
Slalomingångar och självständig slalom,  Jinnie klev ur sista porten när jag sprang före henne i ett lopp i Södertälje, men idag var hon trygg och skötte det bra.  Jinnie fick även träna lite kontaktfält på vår nerfart. 
Hoppas min förkylning ger med sig snart så jag orkar springa, min fot blir hela tiden bättre och svullnaden har minskat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s