Tänk att tävla lydnad…

..kan vara så kul fast det resultatmässigt kan vara katastrof.

image

Lilja är ständigt glad och hon har så roligt på planen. Sen att det emellanåt blir lite tokigt och vi drar på oss lite nollor är liksom inte hela världen. För jag älskar att tävla lydnad med min tokiga kelpietjej.
Jag har en hund som älskar att jobba och sen så råkar det bara bli lite tokigt ibland. 

Men snart så kommer resultaten med, för vi kan ju egentligen och vi har väldigt roligt på vägen 😀
Jag känner ingen stress eller press över att vi inte tagit championatet ännu, det kommer vi ta en dag ändå. Att jag har roligt tillsammans med min hund det är viktigast för mig.
Och med en Lilja kan man inte ha annat än roligt 😉
På dagens lydnadstävling i Söderhamn så ställde Lilja sig på skiftena i zätat, ställde sig knappt på inkallningen och tjuvade från rutan. Sen tyckte domaren att hon tjuvade på metallen men det höll inte jag med om.
Men glatt fritt följ, bra apportering med dirigering, bra metall, bra vittring och bra fjärr fast med ett dk.
Vi tränar vidare och så får vi se hur nästa tävling går 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s