Valpar och gnäll

image

Valparna är 5 dagar nu, tiden går så himla fort. Prinsen med vitt på bröstet har en skön sovstil
https://youtu.be/r1NwQMWe4yg
Sötnosar,  en prins är osåld.

image

Har tyvärr problem med benet igen. Red barbacka i måndags kväll och tränade arabsessan på att lyssna på enbart mina ben och viktförskjutning. Därefter åkte jag direkt och tränade agility med mycket spring, likaså på tisdagsmorgonen.  Det blev för mycket för min gamla muskelskada.. så nu brinner och ömmar det i muskeln.
Måste sluta vara lat och sköta mina rehab övningar.  För även om jag har svårt att prioritera sånt så leder dom till att jag kan göra saker som jag vill göra. Nu får jag ta det lugnt med ridningen,  longera och köra ett tag. Göra min rehab, ta smärtstillande och be en liten bön så jag kan ge järnet i Rättvik om ett par helger.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s