Rapport från 1 åringarna

image

Kira tränas mest inom agility av både mig och Johan. Vi har påbörjat running på matta, slalom med bågar och handling med hindren på 25-30 cm. Nollade sitt första blåbärslopp.
Blir även lite lydnad med apportering och grunder. Och lite trix och Nosework.  När snön ger med sig blir det mer spårträning.

image

Peach har varit världens bästa valpvakt och nanny i vinter på Kennel Ooo åt sju Russkiy Toy valpar. Vi tränar grunder i Lydnad och Agility samt lite HtM, går i skogen samt kör Canicross. Peach älskar att spela fotboll, kampa och träna. Men mest älskar hon alla sina Russkiy Toy vänner. I vår ska hon prova vallning och vi hoppas göra MH senare i år ihop med systrarna.

image

Asta tränar mest lydnad under vintern. Har lagt mycket tid på grundträning sedan hon var valp. Ambitionen är nu att börja lägga ihop till hela moment. Lägger just nu extra vikt vid att få ett bra fotgående. Hoppas snart kunna återuppta spårträningen vi påbörjade innan vintern och att kunna gå vidare med uppletandet. Asta har också gått valpkurs i agility för Malin Elfström under hösten och har nu fortsatt med hinderkurs för henne under våren. Blir mycket att stå i när barmark och värme kommer

image

Stella tränar mest på att leka, trix, lite agility och ibland sök. Hon älskar att springa och pussa på folk ❤ Hon är riktigt rolig att träna med, ruskigt smart och snabblärd, har bra fokus och uthållighet. Men framförallt är hon super snäll mot allt och alla. Helt underbar liten hund, tack så mycket för förtroendet!

Tack för att ni tar så väl hand om mina sessor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s