Familjen samlad och galonisarna på

image

I måndags var hela familjen samlad igen efter att varit på olika håll under helgen (jag och Johan jobbat)  Lilja som tävlat med laget och fått bo med Sofie och mudisarna på hotell. Tesla som lekt med kelpievalpen Diesel, innan han skulle bli hämtad, hos mamma. Love som också varit hos mamma och Lukas hos svärmor.

image

Det blev ett besök hos min farmor i Sandviken också efter att ha hämtat upp Lilja i valbo.  Det är svårt för mig att inse att min älskade farfar inte finns med längre. Lukas föreslog att hon skulle ha en hund så hon inte skulle vara ensam,  men farmor trivs med sin fina katt.

Hundarna som var hemma i helgen simmade för första gången i år, eller ja inte Gimli då som håller sig till torra land.. De andra var med och simmade igår 🙂

image

Både igår och idag så har regnet öst ner.  Men är man ledig så får man ge sig ut med hundarna ändå. Men nog föredrar jag att träna utan regnkläder och gummistövlar. 

Som Love sa ikväll när jag skulle ut med hundarna; Ta på dig galonisarna mamma!

image

Vi hälsade på Stina igår och fick mysa med lilla bebisen Leo så otroligt fin! Tänk att mina pojkar varit så små.

image

Idag var Love och Vera med på ridturen.

Gick jättebra, han fick trava nästan hela tiden för att Vera skulle hinna med i Miras längre steg. Så fick han träna på att rida lätt och det klarade han så fint så.

Imorgon var det meningen att jag och Lilja skulle årsdebutera i lydnad i Timrå. Men vädret ska vara ännu sämre då och Johan jobbar dessutom kväll. Så vi blir nog hemma och tränar istället. Får vi se om det blir årsdebut på söndag i Järvsö istället. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s