En peppande vän är guld värt

image

I helgen har vi tävlat agility i Timrå. Första loppet med Lilja kände jag mig frustrerad och arg då jag inte får till det alls. Frågade Issa vad jag gör för fel och då berättade hon helt klart hur jag brukar köra och att jag nu inte körde så.
Och så rätt hon har! ! Tog till mig det hon sa och körde som jag ska!! Med mycket röst och då lossnade det sakta!

https://youtu.be/OlADhumXqXk
https://youtu.be/-P0H6gGWnY4
Blev en vinst med Lilja loppet efter! Vi nollade hälften av helgens lopp med placeringarna 1, 2, 4 och 2, alla med SM pinne. Så nu har vi 2 i agility och 3 i hopp.  Diskarna var småmissar.  Hon går otroligt bra nu och lyssnar fint. Vet vad jag har att träna på.

https://youtu.be/3TY_H0RFh6s
https://youtu.be/Zz2IpCnTF2s
Jinnie satte en andra plats i agility som bäst, annars har hon också gått bra men missat att hitta dolda tunnelingångar och ett par slalomingångar. Monster kom igång bra en bit in på alla loppen.  Issa fick köra honom sista loppet för då orkade inte mina ben mera. Han var bara anmäld till hoppklasserna.

Julia och Anton som har Teslas kullbror Ikaros kom och kikade på lördagen, jättekul! Ikaros är i samma storlek som Tesla och en riktig fluff, så otroligt söt.

image

Att ha en vän som känner en så väl och vet exakt vad som behövs är så guld värt! Helgens pinnar fick jag tack vare ‘lillasyster’ Issa. Tusen tack för att du säger det jag behöver höra! Och så mysigt att äntligen åka på tävling tillsammans.
Grattis till SM pinnen med Ix!

Stort tack till alla som stöttar och tror på oss. Ni är underbara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s