Kira känd mental status 

Del 1 av Kiras MH fram till och med dumpen

Del 2 av Kiras MH 

Tyvärr gjorde vi bort oss på Kiras MH.  Jag skulle ha gått med henne eller inte varit med alls. Hon blev mycket splittrad av att jag var med i publiken. Hon sökte skydd hos mig när husse var framme vid de läskiga sakerna.
Lätt att vara efterklok.. Men vi vet hur hon är annars och det här var bara 45 minuter i hennes liv. Hon hade bra avreaktioner, blev fel vid avståndsleken då det dök upp en hund och sen stod det cyklister och pratade till vänster om stigen.  

Hon fick en 4:a på skotten. Vilket inte är godkänt men hon har inga problem med skott annars. Vi kommer tävla henne i spår och jag har börjat kika lite på apellspår.  Vet inte om vi hinner med i år, men satsar på det till nästa år.  

Nästa för Kira är röntgen av höfter och armbågar och så blir det agilitydebut i september! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s