Vi springer!

Har varit duktig den här veckan och joggat med hundarna dagligen. Sen har vi även sprungit en del på agilityplanen. 

Kira har fått börja jobba med A hindret. Kör även där med båge och runnings, första träningen så satsade hon för mycket över nocken.  Sen ändrade jag belöningsplaceringen och flyttade bågen lite längre från hindret då fick vi bättre träffar med två steg nerför A hindret.

Lilja har också fått börja träna runnings på Ahindret med ett nytt kommando. Det ökar hennes fart för 2 av och 2 på. Spetsarna har också fått springa A hindret med båge för att dom ska sikta lägre i runningen. 

Satt upp kombinationer där vi fått jobba med full fart in i byten. Johan sträckte sig tyvärr när han sprang med Kira, tur att vi inte har någon tävling på ett par veckor. Det är inte så länge kvar till Kiras debut nu! Bara ett par månader kvar. 

Tesla älskar att få springa fort fort ner från balansen och får till riktigt fina träffar.  Jag försöker vara duktig och klicka vid rätt tillfälle.  

(Bild från dogmania)

Den nya ‘musslan’ bollen där hon kan öppna själv och få sin godbit har blivit en favorit, även för dom andra hundarna . Den är riktigt poppis. 

Idag kom Julia med Teslas kullbror Ikaros och tränade. Julia fick träna basic övningar med Ikke och så fick hon träna handling med våra rutinerade hundar så hon kunde träna på olika byten. Jättekul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s