Agilitytävling och jrtvalpmys 

I helgen var jag och Lukas, Lilja, Jinnie, Monster och Tesla i Stockholm, det var agilitytävling i BroHåbo på agendan.  

Monster och jag gjorde det finaste loppet som vi nånsin gjort tillsammans i lördagens hopplopp C, tyvärr kom det inte på film.  Han hade jättefint driv och det bra flöt på. Hade en jättehärlig känsla efteråt.  Blev riktigt varm i hjärtat.  Monica fick springa med honom i B loppet då hennes Samson blev halt, dom hade något missförstånd men kom runt med 0 fel. Sen blev det bara tok resten av helgens lopp då Monster drog på egen målraka…. positivt var iaf att jag fick tillbaka honom och att han tog alla kontaktfält. 

https://youtu.be/KXsjGlbxElM

Jinnie satte 2 nollor på lördagen fick bara ena på film, hon kändes fin, lite för snabba banor för att vi skulle lycka placera oss men vi körde järnet. I agilityklasserna på söndagen blev det ett par missar.

https://youtu.be/PI5Hz_l8fEE

https://youtu.be/cmJQ1D-IIP4

Lilja har gått så fint hela helgen.  Tog en 2 och en 3 plats på lördagen.  En sur miss på upploppet i ena agilityloppet på söndagen.  Hon känns mycket fräsch och i bra form. 

Vi fick våldgästa Monica och pussa på Myrans söta små valpar.  

Har hunnit med lydnads pass och agility pass både måndag och tisdag. Är tävlingar i Fagersta för Kira onsdagskväll, tävlingar i umeå på lördag, utställning och lydnad i Ljusdal på söndag. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s