Lilja ute på egna äventyr 

I fredags körde jag och Lilja ner till Gävle där jag mötte upp med vår lagkompis Sofie, och sen fick Lilja följa med Sofie hem. För på lördag var det dags för lagtävling! Men eftersom matten var bjuden på dop så fick Lilja bo, åka och springa med Sofie istället 🙂

I hopploppet hade Lilja varit på väg in i en tunnel men Sofie räddade situationen så dom klarade sig runt med en vägran, 2 till hundar i laget tog sig runt och med sammanlagda fem fel tog dom en andra plats och välbehövlig SM pinne! 

I agilityklassen var laget diskat innan Sofie skulle springa med Lilja så då valde Sofie att rätta henne på balansen 🙂 

Men allt hade gått så smidigt med Lillisen hela helgen. Idag åkte jag ner så fort jag var klar med min kurs som jag höll på SAGIK hudiksvall. Och även om jag haft fullt upp och jag vet att Lilja haft det bra så är det så skönt att få tillbaka sessan igen ♡ Kul att det lönade sig att ta med henne också. 

Nästa helg är det också lagtävling men då är matten med 🙂 tyvärr jobbar en av oss så vi kommer starta på 3 hundar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s