Till sist blev det stolpe in! 

I helgen har jag och Lilja tävlat med laget i Danderyd-Täby, Kira fick följa med och träna rally under störning 🙂 

Första start var på eftermiddagen igår, och det var så skönt att kunna slappa hemma och inte åka förrän kl 10 på morgon.  

Med oss i  bilen ner hade vi även söta lilla Leah som behövde skjuts ner för att köra med sitt lag.  I Gävle hämtade vi upp Sofie och Piri, sen var bilen full 😉 

Vi började med tre hopplopp, i första tappade jag henne i fel tunnelingång… Men nästa nollade vi, och i sista nollade vi och hade klassens bästa tid! Tyvärr blev det någon rivning och miss för dom andra så ingen pinne för oss. Vi tävlade bara på 3 hundar då Lovisa jobbade. 

Inga filmer tyvärr från mina lopp då Love fick spela på min telefon  🙂 

På kvällen hade vi mys tillsammans med lagkompisarna på restaurang. Love började efter en stund klaga på att han hade ont i magen. Sen helt plötsligt så spydde han ner hela sig, mig och bordet… tack gode gud att jag har snälla vänner som hämtade rena kläder i bilen och hjälpte till så vi kunde byta om ♡ 

Jag, Love och kelpiesessorna sov över hos Anette och Yakir  (Kiras pappa). Där vi fick ducha av oss och tvätta kläderna. Yakir blev dock så glad när han såg Love att han råkade kasta sig på honom så Love flög in i köksskåpet och fick en hemsk bula… inte Loves kväll igår… Men illamåendet gick över och efter att haft fryst broccoli mot bulan så gick den ner. 

Idag kunde vi också ta det lugnt hemma hos Anette innan vi skulle iväg för 2 agilitylopp. 

Lilja och jag nollade båda loppen med snabbast tid. Vi har verkligen varit i synk i helgen och det har känts jättebra. 4 av 5 lopp nollade och med bästa tid i 3 av dom. I sista loppet hade laget äntligen stolpe in och tog en välbehövlig SM pinne!! 
Som alltid så otroligt roligt att köra lag! 

Nu är årets utomhussägong i agility slut  😦 nästa agilitytävling är i Österåker om 3 veckor. Men före det ska vi tävla rally och lydnad 🙂 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s