Lagtävling 

Den där turen som man behöver ha i agility infann sig inte idag tyvärr… Jinnie och jag började bra med en nolla i hopp klassen  men sen tog Monster eget upplopp igen… vi kom på 4 plats med laget, men det var bara 2 pinnar. I agilityklassen så tappade jag Jinnie över ett hinder och Monster rusade runt en tunnel och vände sen i samma tunnel. vet inte riktigt varför han gjorde så. dom skötte sig iaf på kontaktfälten.

Med Lilja nollade jag agilityloppet, i hopploppet blev det missförstånd vid ett hopphinder så hon tog det från fel håll tyvärr. Vi körde på 3 hundar idag och vi diskade oss i laget på olika lopp tyvärr.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s