Stockholms hundmässa 2016

Förra helgen hälsade vi på hos Maria och Peter, Quinci, Fang och Agda i Årsta. Och så tävlade vi på Stockholms hundmässa. 

På lördagen var det agility och hoppklass, jag och tjejerna kom inte i fas och det blev disk i båda klasserna.   Johan och Monster hade en missad nedfart på balansen i agilityklassen och ett nollat hopplopp.  Deras sammanlagda resultat räckte till en plats i söndagens royal canin agility cup final! 

Vi hann inte med så mycket annat än agilityn. Lilja var i rasmontern med Maria ett par timmar och blev klappad på tillsammans med mamma Quinci. 

Köpte blingbling till mig och Tesla, utställningskoppel, godisficka och nummerlappshållare i svart och med rosa bling. Ett par nya bollar blev det också, annars så var det en ‘billig’ mässa i år. 
Mys med fika och Så Mycket Bättre avslutade lördagen.  

På söndagen var det lång kö till parkeringen så man fick sitta i bilen en dryg halvtimme, men hann inte på mässan innan det var dags för Tesla att mätas in på utställningen. Hon mättes av den domaren till 34.5cm. 

Fick springa mellan agilityn och utställningsringen. Kan konstatera att det inte var våran dag, Jinnie for rakt fram efter balansen och tog ett hinder från fel håll, Lilja hittade inte ingången till tunneln under balansen, så hon sprang runt och in i en annan tunnel.. Johan och Monster satte dock ännu ett nollat lopp!! 

I ringen var det inte heller min dag. Tesla skötte sig jättebra, och även om hon var ur päls hade jag hoppats på att få Excellent men hon fick bara ett Very Good  :/ 

Amanda ställde ut fina Jakko (Cefeus Qvick of Gimli) och han plockade Excellent med CK! Lisa ställde Tok (uppfödd av Stina, Tok är son till Cefeus Flicka of Gimli ) som fick Excellent.  

Johan och Monster satte även ett nollat lopp i finalen och kom på en 8 plats! Duktigt Monster! 

Har varit rädd efter mässan att mina hundar ska bli sjuka då flera hundar drabbats av magsjuka efter mässan, en hund ska till och med ha dött  😦  peppar peppar så har mina hundar inte visat några som helst symtom på att ha blivit smittade 

Nu har vi tävlat klart för i år 🙂 nästa år väntar nya utmaningar! Nu tränar vi mest running contacts så länge snön håller sig borta! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s