Kunna träna utomhus, tävlat i Österåker och Timrå 

Nu har hindren flyttats hem från ridhuset, så vi kan träna när vi vill, och tävlingssäsongen har dragit igång! Underbart! 

Tesla running contacts: https://youtu.be/MCcn1R9Upbk hon leverar mycket fina träffar överlag, vi är i ett rc flow just nu. Kira running contacts: https://youtu.be/ONTbkZGmD3c känns som att Kira mer och mer får förståelse och bättre träffar. På lördag ska hon tävla i Leksand, hoppas hon kan springa med bra tryck över balansen som på träning. 

——-

Förra söndagen tävlade vi hoppklass i Österåker. Hundarna gick väldigt bra men jag kände mig lite ur form. Jinnie tog tyvärr ett A hinder (!!) under ena loppet vilket kostade tid i ett annars fint lopp. Så följsam och fin. Lilja kändes lite osäker på underlaget, tryckte inte på som vanligt.  Monster körde lite eget race och hussen glömde knyta skorna så han tappade sin sko i ena loppet! 

——

Igår åkte jag ensam till Timrå (Johan jobbade) med 4 hundar (Tesla med och minglade). Det var 3 × hoppklass. Mitt hopp lever ju att ta sista hopp pinnen som Jinnie saknar till SM. 

Jinnie hopp 3 Timrå:  https://youtu.be/vHhctunGEGE

Jinnie går så otroligt fint! Så följsam och jobbar på så gott hon kan. I första loppet fegar jag vid slalom (se film) så det tog tid och vi kom placeringen utanför pinne, i andra loppet orsakade jag en vägran på slutet. Sista loppet gör hon jättefint! Men det gjorde flera andra med och tiden räckte inte. Är ändå så nöjd! Om pinnen kommer så gör den det, hon är drygt 10 år nu har stått på startlinjen på SM individuellt och tagit championat, mycket mer än jag någonsin hoppats på när jag började tävla henne för snart 5 år sedan ❤ 

Monster bytte bakom ryggen på mig i 2 lopp.. i sista fick jag runt honom men han kom inte riktigt igång i loppet förrän efter ungefär halva, men bättre samarbete. 

Lilja vinst hopp 3 Timrå: https://youtu.be/jWH-8n1j4q8

Lilja fick en rivning och en vägran i första loppet. I andra loppet kom jag i fas och krigade som jag ska göra och det ledde till vinst! Sista loppet missade hon tyvärr ett hinder och då gick luften ur 

Har haft svårt med självförtroendet och att köra på som jag ska. Något jag hela tiden får jobba med. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s