Slutet på helgen blev inte riktigt som vi tänkt oss..

Var inte pigg under lördagens tävlingar trodde allt berodde på förkylningen och hostan som vi dragit på oss. 

Vi var ut och åt med vänner på restaurang  på lördagkvällen innan vi åkte vidare till stugan. La oss redan kl 21 på kvällen snoriga och hostiga.  Planen var att kliva upp vid 6 tiden och städa stugan innan vi skulle till  tävlingen för att  springa med Lilja. 

Kl 00 fick jag kliva upp för magkramp. Spenderade 2,5 timme på toaletten med vad jag trodde var matförgiftning eller magsjuka. Sen eskalerade smärtan kolossalt, (värre än föda barn) Johan ringde efter ambulans men medan han pratade med dom i telefonen så gick smärtan ner så vi kunde ta egen bil in till Mora lasarett. In med hundarna och packningen och iväg. 

Väl där skulle vi ta urinprov och i det låg en njursten. Så diagnosen var klar på en gång. Kommer få en kallelse för kontrollröntgen om några veckor. 

Det var  den avslutningen på helgen, Johan körde hem direkt efter sjukhusbesöket så vi fick komma hem och sova. Var så sur över att bli sjuk och inte kunna tävla Liljas lopp som jag sett framemot.  Men är ändå glad att Jinnies lopp var på lördagen och att vi lyckades ta sista pinnen ❤ Det kommer fler tävlingar. 

Tack alla som visat er omtanke ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s