Tävling, träning, valpmys, mh och kalas 

 Kira, Celpie och Tesla tränar på att posera överst på pallen 💖

I tisdags var det kvällstävling i agilityklass 1 på Gävle BK, men varken jag eller hundarna hade hjärnan med oss.. märkte sen att Tesla börjat löpa, och Kira börjar nog när som helst hon med. Johan var hemma med febrig Lukas så jag åkte ner tillsammans med Stina.

Tesla:

Kira:

—–

I onsdags och torsdags sken solen, körde en agilitybana med alla balanshinder, sen blev det lite nötande av runnings och gunga. 
Kira:

Lilja:

Tesla:

—–

I onsdags följde jag även med Stina till Ockelbo, det var dags för Celpie att gå sitt MH. Och hon var så duktig! 

Celpies MH: 

—–

På torsdagen åkte jag och barnen till Stina för valpmys ❤ 5 veckors mittelvalpar, helt underbara 

—–

Igår så blev det lite handlingsövningar, men då min rygg strejkade var det inte så lyckat tyvärr. Men alla 4 sessorna fick jobba lite. 

Tänk att jag fyllt 25 år för 11:e gången 😁 imponerande tycker jag! 

Min finaste arabsessa Mira och jag delar födelsedag, hon fyller hela 12 år idag ❤
Vill tacka för alla grattisar på min födelsedag, firat med budapesttårta och familjemys! Innan jag skulle iväg till jobbet, och Johan rita banor inför helgens domarjobb i Härnösand. Han tar med sig Kira upp och startar henne. 

—–

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s