Komma till insikt

Under dagens träning tog jag mig en riktig tankeställare på hur jag tränade upp Liljas intensitet och hur jag ska kunna överföra det på Kira. Och tror att vi började få ett litet genombrott även om vi har en väg att gå. Men varje mil börjar med ett steg och det är resan som är äventyret. 

Det är mitt jobb att se till att hundarna älskar agility lika mycket som jag gör. Och jag har slarvat en del i inlärningen känner jag. Nu ska jag sparka mig själv i rumpan och tänka ut en väg att gå. 

Sessorna var så duktiga idag, Tesla löpmus är lite virrig för tillfället men det är hon förlåten.  Det var kvavt och varmt idag så både jag och hundarna blev fort trötta och törstiga. Man är inte riktigt van vid värme nu precis. 

Tesla running contacts: 

Kira running contacts:

Medan barnen var i skolan gjorde jag förutom att träna hundarna en del ärenden på stan och en promenad runt Lillfjärden. 

Kira fick även egentid på stan 
—–


Jag och Mira hittade en kompis idag! Men Mira tyckte mest att hen var läskig, och var inte intresserad av någon närmare kontakt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s