Timrå dag 1

Stina och jag myser i husvagnen, Johan blev tyvärr magsjuk, men han hoppas krya på sig så han kan komma upp till helgen. 

Dag 1 började med klass 1, Kira rev tyvärr långhoppet på ett i annars felfritt lopp. Jätteduktig tjej! I agilityloppet tog jag om balansens nedfart, men hon satte igen slalomen. 

Kira:

Tesla är fortfarande löpdisträ, men bitvis gick hon fint. I agilityklassen satte hon kontaktfälten, men hon var ute efter belöningen efter balansen, fick inga fel men tyvärr sprang hon runt nästsista hindret, annars hade loppet räckt till vinst, vi kom på 3 plats och fick en fin rosefett. Riktigt fin slalom i agilityklassen! 

Tesla:

Jinnie hoppade ett hinder tillbaka i agilityklassen, så jag fick chansen att träna gungan med henne. I hopp satte vi en fin nolla, så duktig! 

Jinnie:

Lilja och jag tävlade för första gången på länge. Men vi kändes så sammansvetsade! Snabbast av 9 nollor i hoppklassen, så första vinsten och SM pinnen för nya säsongen är i hamn! I agilityklassen så slarvade jag vid ett hinder tyvärr.  Men fick chansen att träna A hindret. 

Lilja:

Imorgon är det säsongens första lagstart med nya lagen! Ska bli så himla kul, och så startar Lilja individuellt, dom andra har individuell paus. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s