Timrå dag 3 


Igår kväll skyndade vi till  XXL efter tävlingen då mina skor gett upp… hittade ett par Salomon Fellracer som passade bra. Laddade upp med skavsårsplåster om det skulle behövas. Och så blev det en ny keps. 


Skorna och kepsen hjälpte mig till pinnplaceringar och flera nollade lopp under dagen ♡ så dom får väl godkänt 
———-

Lilja och hennes lag Team Superior börjar dagen med 3 nollor i hoppklass, vilket blev en 2 plats och vår första SM pinne! I agilitylagloppet tog Lilja ett hinder som ‘runt’ istället för ‘fram’ så tyvärr en disk, även disk totalt för laget. 

Lilja satte en stabil och ‘lydig’ nolla i agilityklassen räckte trots det till en 3 plats och säsongens första SM pinne i agilityklass! I hoppklassen blev det både rivning och disk, men bra slalom var det. 

——-

Jinnie körde enbart laglopp idag, och startade  med ett nollat agilitylopp och följde upp med ett nollat hopplopp☆

——–

Tesla blev det en disk i agilitylagklassen, men hon satte runningsen! I agilityklass 1 satte hon dom med och vi kom runt med 0 fel, kom på 3 plats och tog vår första agilitypinne!! I hoppklassen räddade Tesla sin trötta matte som tappat hjärna och ben, så vi fick en nolla och kom på 2 plats och därmed har hon nu 3 hoppinnar och vi får starta i klass 2 när vi känner för det 🙂 

——–

Kira missade sista pinnen i slalom i agilityklassen men vad gör det när man sätter fina runnings!!! Hoppklassen glömmer vi snarast. 

——-

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s