Solen sken iallafall, småttingarna på tävling 


Igår åkte jag, Lukas och Stina till Bro-Håbo brukshundklubb för att tävla med småttingarna i klass 1 och 2. 

Tesla:

Tesla är fortfarande inte riktigt tillbaka till sitt riktiga jag efter löpet. Det var en del svåra linjer som inte var självklara för en ung hund, och jag hjälpte henne inte  tillräckligt bra. I agilityklassen så tog hon iaf en bra rc på A hindret och en snygg gunga. I debuten i hoppklass 2 blev det en vägran på nästsista hindret då jag inte kunde bestämma mig för vilket byte jag skulle göra… 

Kira:

I agilityklassen stod hon fint och stabilt i starten, gjorde en bra rc på A hindret. Hon klev av för tidigt från gungan, och strulade med slalomen. I hoppklass 2 debuten så tyckte hon att slalomen bara skulle ha 10 pinnar och for in i en tunnel.  Men annars har hon börjat få fin teknik i slalomen. 

Det var en lång tävlingsdag, tur att solen sken och att man hade trevligt sällskap ♡ 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s