Lagtävling i Linköping 

Efter att ha blivit väl mottagna och fått sova över hos Carina och Calle i Norrköping så åkte vi tidigt på söndagmorgonen till tidigare SM arenan i Linköping (agility SM 2015)

Med Liljas lag Team Superior var vi bara tre ekipage då Therese var upptagen på annat håll 🙂 jag startar sist i laget.  Vi fick ihop ett lagresultat på 4 lopp, tyvärr med lite för många fel för att plocka SM pinne. Men många fina bitar. Lilja gjorde bra kontaktfält i båda agilityloppen vilket känns bra för självförtroendet. 

Jinnie:

Tesla:


Black and Gold tog resultat i alla fyra loppen, med 3 SM pinnar. Jinnie nollade 3 av 4 lopp och ett lopp med 15 fel. Tesla nollade 2 lopp, ett med 5 fel och 1 med massa fel för slalomstrul. I ena agilityloppet nollade alla 4 hundarna 🙂 Är så stolt över unga Tesla som verkligen var jättetrött men som kämpade så fint i värmen. Och vilken gunga hon har! 

Jinnie och Tesla fastnade på linsen till Martin Rimby! 

Nu har Jinnie och Lilja gjort sin sista tävling före SM och dom känns fina ut. Mycket nöjd med att träningen av Liljas kontaktfält börjar ge resultat.  Jinnie ska få träna en del kontaktfält inför SM känns dom det behövs 😉 

Imorgon har vi hemmatävling i agilityklass 1, då ska Tesla och Kira få tävla 🙂 det blir min sista tävling innan SM. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s