SM kval för Team Superior! Film på mina laglopp och individuella lopp

I fredags hämtade jag upp min lagkamrat Tinas söta BC Bli på vägen till Dala-Floda. Tina skulle resa till Cypern så jag har fått äran att ta hand om hennes sessa och tävla henne i både Mockfjärd och Askersund. 

Bott på en mysig herrgård tillsammans med Stina och flera agilitybrudar med hundar. Jag hade bara med mig Lilja förutom Bli. 

Hundarna skötte sig bra, dom trängdes fint i sängen. 
På lördagen var det agilityklass som gällde och det började med 3 lagklasser, jag kom inte runt något laglopp med Bli, men en nolla och ett lopp med 5 fel för Lilja. Vi tog 2 SM pinnar med laget, efter det saknades bara en hopp pinne för SM kval! 

Individuellt så vann Lilja ett lopp, blev en frivillig disk och tyvärr ett lopp med snöplig disk på nästsista hindret. Med Bli körde jag 2 lopp och vi kom runt ett av dom med 10 fel.

Lilja lördag:

Bli lördag:

Fick tyvärr väldigt ont i mitt vänstra knä då det var tungsprunget och ojämnt underlag, och det gillar inte mitt löparknä. Men det var bara att bita ihop, sprang med knäskydd på. 

På söndagen var det min Akilleshäl vilket är hoppklasser. Började med individuella lopp.

 Lilja rev tyvärr ett hinder, kom ändå på 4 plats. En snöplig disk i andra loppet på ett ställe som jag visste vi skulle ha svårt för, så dumt av mig att inte tänka om… i sista individuella så nollade vi och tog en 3 plats. Hon nollade båda lagloppen. Så måste nog ta tillbaka att vi inte kan nolla hoppklass! Vi tog en 3 plats och den SM pinnen som vi behövde med laget efter första klassen så vi strök oss från den tredje. 

 Med Bli var vi så nära att äntligen sätta ett lopp, och det kom i sista lagloppet! Vi strök sista lagloppet då vi var kvalade redan efter första.  

Lilja söndag:

Bli söndag:

Så otroligt glad för vårat SM kval med Team Superior! Nu kan jag med gott samvete pausa Lilja för valpplaner i vinter.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s