Sista tävlingen i år för småttingarna 

I helgen har vi tävlat klass 2 i Klass Arena, i Söråker.  Sist dom tävlade var för 1,5 månad sedan och då var det en riktigt dålig tävling för oss, både i resultat och känsla.  Så mitt mål med denna tävling var att vi skulle ha kul och bra samarbete. Hundarna hade lite problem med det hala underlaget men kämpade på bra.  

I första loppet så halkade Kira ur sista porten i slalomen men det brydde jag mig inte om. I andra loppet så nollade vi och kom på en 2 plats! Och fick våran första pinne i agilityklass 2. 

Kira lördag:

I Teslas lopp klantade jag mig i första och sprang ifrån henne för mycket på A hindret så hon missade nedfarten. I andra loppet bytte hon bakom mig och satte in nosen i fel tunnelingång. 

Tesla lördag: 

————

Idag söndag var det dags för hoppklass. Hundarna klarade av underlaget lite bättre efter att ha känt på det igår. 

Kira var så duktig! Jag skickade henne på fel sida ett hinder, så onödigt… I andra loppet blev det en rivning, tror hon kan ha halkat till när hon skulle bromsa.  

Kira söndag:

Teslasessan busade med mig i första loppet och sög in i en tunnel 😀 i det andra skötte hon sig fint och satte ett nollat lopp, kom på 3 plats av 8 nollor, men det var få startande så delades bara ut 2 pinnar. 

Tesla söndag:

 Tesla, mittelsessan med många poser 😉 

Mycket nöjd med mina tjejer i helgen! Så nära att sätta så det även skulle synas i resultatlistan. Men vi hade fin känsla  och bra samarbete. Tesla börjar komma tillbaka igen efter löpet, Kira är fokuserad. 

Nu blir det paus. För Tesla blir det till i januari, för Kira blir det förhoppningsvis längre då jag hoppas hon ska få minikixar i slutet på januari. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s