Dag 1 i Klass Arena; 2 nollor, småmissar, mingel och sen 50 årsfest

Åkte upp på morgonen då Johan skulle döma L och XL. Fick pussa på Cefeus Fame (på bilden) och Cefeus Waros ♡ som båda var där och minglade. Även Cefeus Raven var där, hade precis blivit ögonlyst och kollad patella, båda ua!

Hundarna skötte sig väldigt bra! Agilityklassdebut i år för Kira. Tesla som haft jobbigt att springa i denna hallen förut var det massa glädje i, så underbart. Tesla nollade 2 lopp, hård konkurrens och delades bara ut 2 pinnar, hon kom på en 3 och 4 plats. Kira var så nära ett nollat lopp i första men blev en snöplig vägran. Kira halkar rätt så mycket i hallen, så hon blir lite frustrerad, men så fin och lyhörd och vilka fina running på A hindret!! Tesla satte också sina rc, och känns så stabil och fin. Stolt över mina tjejer.

Tesla:

Kira:

Efter tävlingarna så var det bara att svira om för Mauds 50 årsfest! Åh så kul vi hade. Tack Maud för att du bjöd oss ♡

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s