Födelsedag, agility, klass 3 debut

Helgen har spenderats i Härnösand där jag tävlat med Jinnie, Kira och Tesla.

Hela familjen och husvagnen var med ♡ även om barnen gjorde sitt bästa för att driva oss till vansinne emellanåt så var det mysigt.

Vi fick parkera vid en snöhög!! Dom hade snö kvar på flera ställen, men planerna var fina, och det även om det var spöregn på fredagnatten.

Blev firad med tårta och presenter på lördagen ♡ delar min födelsedag med älskade arabsessan, henne fick mamma klappa om lite extra åt mig. Finaste presenten kommer till SM, en balansbom från Galican!! Helt underbart, har så länge velat ha en egen balansbom att kunna träna på 🙂

Tävlandet då?

På lördagen var det agilityklass, hade hoppats på sista pinnen i Klass 2 med Kira, men hon flög balansen i båda.. Så då tog vi om nedfarten.

Tesla nollade sin debut i agilityklass 3! Vi hade många stora svängar men det struntar vi i! I andra loppet så sprang jag ifrån henne för mycket på balansen så då hoppade hon, i övrigt fint lopp förutom lite strul i starten.

Jinnie nollade första loppet, i det andra blev det en disk direkt, gjorde så om starten och lyckades då vurpa på mina egna fötter, haha.

Idag var det hoppklass

Debut för Kira i hoppklass 3, och så fint hon skötte det!! Ett extra hinder på slutet i första loppet, och en vägran i det andra. Men i övrigt så fint!!

Debut även för Tesla i hopp 3, hon tog en jättesväng och ett extra hinder i första loppet. I andra var hon störd av något med sitt öra, så hon skakade på huvet en massa. Hon fick 2 vägran på slalom sen missade vi ett hinder på slutet. Men så nöjd med henne.

Jinnie nollade båda loppen, så följsam och fin, springer på så gott hon kan ♡ älskade mittelsessan

Tack alla fina vänner för en underbar helg och Grattis alla som kvalat till SM och tagit cert/championat.

Extra stort grattis till Sandra och Stella (Kiras kullsyster) som kvalat in i landslaget till EO och NM!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s