Tävling i Karlskoga, SM pinne i agilityklass för Kira

I lördags packade jag, Johan och Lukas in oss i bilen (tillsammans med de 4 benta) och styrde bilen mot Karlskoga. Åkte först till klubben och satte upp sovtältet, innan vi åkte in till stan för lite shopping och roande av barn. Tänkte först åka och bada men så kollade vi upp Boda Borg och Lukas ville hellre dit. Så Johan och Lukas gick in och gjorde utmaningar medan jag och vovvsen gick en promenad.

Flodhästkelpien är duktig på att fokusera, var andra som tränade på framhoppningshindren och lillhusse sparkade fotboll och ändå höll hon fokusen på sin uppgift, så imponerad av den lilla flodhästen!

Hon fann även roliga kompisar! Både bordercollievalp och sheltievalp fann hon att leka med.

På natten blev jag kissnödig kl 00, klev upp och tog mig ur tältet med 2 valpar på släp. På vägen tillbaka till tältet så bajsade Hippo, fick gå tillbaka till tältet för att hämta bajspåse och ficklampa. När jag väl lokaliserat bajset så undrade jag varför det var platt, jo då hade jag själv klivit i det. Hippo hade nu fått för sig att det var bra stund för bus och drog även igång Elmin… Inte bästa nattsömnen kan jag lova…

Lilja kändes inte helt fräsch i helgen, hon både rev hinder och gick ur slalom! (vilket hon aldrig brukar göra) och kändes ofokuserad. Hon får pausa ett par dagar nu så får vi kolla av henne sen.

Kira har jag ju bestämt mig för att vara konsekvent på balansen, hoppar hon så gör vi om och går av. Så jag räknar aldrig med att komma längre än till den 😉 Så jag blev paff i andra klassen när hon klarade den och jag kom av mig och fick fortsätta handla banan ‘haha’ men det räckte till hennes första SM pinne i agilityklass!

Tesla var busig, hoppade kontaktfält och sprang ur slalom. Sista klassen nollade vi, men då hade hon fått middag innan och det var sent på dagen, hon var även på väg till belöningen efter sista tunneln så det kostade massa tid. Men hon höll ihop, duktig tjej.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s