Sista tävlingen 2018

Legat lite efter med bloggen, men här kommer ett inlägg från sista officiella tävlingen 2018!

Helgen 1-2 december tävlade vi i Mockfjärd, det var uppdelat i block så small och medium gick på lördagen och large på söndagen. Så kunde koncentrerar mig på Tesla och Kira på lördagen och Lilja på söndagen.

Hade problem med inflammation i ryggen så lämnade över några lopp till Johan. Tesla springer inte med någon annan än matte ❤ så henne sprang jag själv med, och vi tog vår fjärde SM pinne i agilityklass!

Kira sprang agilityklasserna med mig, vi kämpade oss till en SM pinne!! Och hoppklasserna med hussen, dom nollade ena loppet men med lite stora svängar.

Hade först bestämt att jag skulle köra hoppklasserna med Lilja och Johan skulle köra agility, men jag blev sugen på att springa ett agilitylopp så vi körde ett av varje var. Blev en disk för Johan i hopploppet, de övriga nollades, tog tre SM pinnar och agilityklassen vann jag och Lilja ❤ Härligt avslut på året

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s