Lars A yran, årets första tävling

I helgen gästade jag och kelpieflickorna Pia och Ulf i Saltsjöbaden, Hippo och Tesla fann varandra och hade så roligt. Och jag blev så bortskämd 💕

Upptäckte på fredagen att Hippo blivit stor tjej nu och har sitt första löp. Hon hade turen att få låna ett par söta rosa trosor.

På lördagen var det agilityklasser, dom var ritade av Kristina Sotarn Myrefelt, riktigt roliga och utmanande med mycket spring och avstånd.

Kira var så duktig, tyvärr så drog vi på oss en onödig vägran i första loppet. I andra loppet så missade hon balansens kf och jag kom då av mig lite och tappade upp henne på balansen igen. Men fina gungor, A hinder och slalom.

Lilja missade precis nedfarten på A hindret i första loppet, det är ju inte våran starka sida precis. Men det räckte ändå till en andra placering. I andra loppet missade hon balansens kf, blev själv överraskad och tappade fokusen där, men ville ta A hindret och slalomsekvensen så körde ändå på.

Vi passade även på att ha en liten släktträff, då Sandra var där och tävlade med Stella (Cefeus Ascending Stella II, Kiras kullsyster). Så kul att få se dom på banan, så otroligt duktiga tillsammans!
Sandra hade även med sig sin blivande stjärna Kivi (Ooo A Kiwi A Day Keeps Sadness Away , dotter till Cefeus A piece of Peach for Ooo, barnbarn till Lilja). Sarah var också där med Rex (Ooo A T-Rex throwing Nik-tarines, Kullbror till Kivi). Så roligt!

Hippo, Rex och Kivi

Rex och Kivi

Rex (i bakgrunden) och Kivi

Rex, Lilja, Kira, Stella, Hippo och Kivi ❤

Rex, Lilja, Kira, Stella, Hippo och Kivi ❤

På söndagen var det hoppklass som gällde, även dom ritade av Kristina.

Kira var lite busig och tog mitt runt som ett kommando att kolla in ett hål i staketet vid banan… synd på ett annars fint lopp. I andra loppet rusade hon iväg efter långhoppet och fann egna hinder, men ser det som positivt att hon tar för sig mer på banan. Igen fina slalom, duktig som fann dold tunnelingång vilket hon tyckt varit svårt.

Lilja satte två nollade lopp, i första var det ett par vrappar som hon tycker är lite jobbiga. I andra loppet var jag tyvärr alldeles för sen till hindret före slalom så blir både en snurr och rejäl tvekan där. Synd då loppet var riktigt fint i övrigt.

Den långa jobbiga resan hem var inte alls rolig i blixthalka, men jag tog det väldigt lugnt, maxfart 90 km, och tog 2 pauser efter vägen. Tack alla underbara vänner för en härlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s