Tävlingshelg i Umeå

Helgen spenderades i Umeå, vi firade även Johans födelsedag med fika tillsammans med min lillebror Patric som studerar på universitetet.

Tesla var så duktig, ett missat kontaktfält på A hindret, annars satte hon alla kontaktfält, och vilken slalomingång efter gungan! Blir så otroligt imponerad av henne av allt hon visar upp efter att knappt sett ett agilityhinder under vintern

Första loppet blev inte filmat på Kira, men pinnloppet hamnade på film! Jag blev osäker om hon träffade på balansen så jag tappade mycket tid efter det, men lyckades hålla ihop det och vi kom in på en 2 plats och äntligen ett nollat lopp med pinne!! Nu saknas en(!!) för SM kval

Lilja och jag testar mycket just nu, jag utmanar henne och provar saker för utveckling och inför WAO, för svårt för henne med blindningen efter A hindret. Sen sa jag aldrig fram utan bara genom så hon tog in i fel tunnel. Men oj vad vackert med slalomen och skicket och linjen efter det! Hon rev oxern i första loppet, men det tror jag berodde på bytet och att hon inte hann registrera att det var en oxer.

Jag ville tyvärr alldeles för mycket i Teslas hopplopp, så jag schabblade tyvärr bort vad som utan problem skulle vara två nollade lopp.. Måste jobba mer med mig själv vad det gäller detta.

Då mitt knä gjorde ont fick Kira springa med hussen på söndagen. Lite missar men kul hade dom

Lilja missade en slalomingång (!!) vet inte riktigt varför faktiskt. Men sen satte vi äntligen ett mycket fint lopp som ledde till vinst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s