WAO

Vilken otroligt magisk upplevelse vi har haft! Bara det att jag trotsat min jobbiga ångest för allt okänt, resa långt över bro och med färja. Senast jag var utomlands var jag 15 år!! Inte igår liksom.. finns alldeles för mycket som jag skulle kunna skriva om när upplevelse så orden blir liksom för många! Så mycket känslor!

Lilja, min fantastiska älskade hund, så stolt över dig att du ställer upp och gav oss denna upplevelse! Vi kom till final i gamingklass!! Andra gången nånsin som vi kör den klassen, som tur är hade jag ju min gamingguru Linnea som stöttar och hejar på oss!

Det var så underbart att stå i mainring, få höra våra namn i högtalarna, höra svenska klacken. Bara se på min fantastiska hund och veta att vi ska ut och ge allt!

Mycket vill ha mer, och visst hade jag önskat att vi skulle tagit oss till final även i Biathlon och Pentathlon och fått kämpa för bra placeringar. Vi kom runt alla lopp, men med lite onödiga fel tyvärr.

Fick träffa underbara människor från olika länder, se jättehäftiga lopp, byten och runnings, för att inte tala om det svenska laget som varit helt fantastiskt! Grattis alla som tog medaljer och alla som gjorde så fina lopp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s