Underbar känsla med Kira i Haninge, skendräktig Tesla och träning

I lördags var vi på tävling i Haninge.

Tesla var påverkad och inte helt sig själv, räknade i huvudet och misstänker att hon är skendräktig. Viktiga är att jag inte smittas av hennes beteende, utan att jag ska smitta av mig till henne ❤ Det är även tur att man filmar och ser att det inte ser så illa ut som det kändes. Och att jag kan ta till mig det positivt för min inställning.

Kira kändes jättefin, hon blir säkrare och säkrare i vår handling, ett par missar blev det men överlag på trixiga banor så känns hon väldigt fin och lyhörd. Och äntligen en träff på balansen på tävling! Även om jag glömde handla henne efteråt så räckte det till en SM pinne 💪💞 i sista klassen hoppade hon kontaktfältet så då tog vi om och gick av, är konsekvent.

Valde att inte resa ner och tävla Lilja på söndagen. För jag måste köra hem Johan från en svensexa så var hemma mitt i natten, och orkade helt enkelt inte köra ner igen ensam efter 4 timmar sömn och 3.5 timmer enkel resväg. Så vi tränade lite hemma istället ❤

RC träning med Tesla, Elmin, Hippo och Kira:

Träning från igår:

Tesla fortfarande väldigt hormonpåverkad, men jag försöker peppa och berömma henne utan att hon ska tycka att jag ska bli för på henne.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s