Hippo agilitydebuterat, Elmin plockat sin första pinne, Teslas lag Black and Gold plockat pinnar, Kira och Lilja plockat ny Rallytitel

Förra helgen fick flodhästkelpien följa med hussen på tävling, och på Hippos debut

så satte dom två nollade lopp i agilityklass och det resulterade i 2 stycken tredje platser och 2 pinnar i agilityklass!

Idag i Sala så fick Elmin springa med matte då husse inte var riktigt kry. Och vi nollade ett lopp, och han fick sin första pinne i hoppklass!

Jag gjorde min debut med Hippo, vi kom runt med 5 fel och 10 fel i hoppklasserna och en disk i agilityklass. Hon är så härlig att springa med, mjuk och förig. Och detta är bara början. Njuter av våran resa tillsammans

Förra söndagen så tävlade jag tjejerna i rallylydnad, Lilja strålade och tog en vinst och en tredje plats i avancerad och titeln RLD A, Kira gjorde också kvalificerat resultat och tog även hon titeln RLDA

Liljas rundor:

Småtjejerna debuterade i fortsättningsklass, och första rundan var båda superbusiga och inte mycket blev rätt. Men vi skärpte till oss till andra rundan och då smällde Hippo till med en vinst och Tesla med en tredjeplats! Båda med kvalificerande resultat!

Förra lördagen så sprang jag lag med Tesla och Kira. Teslas lag black and gold plockade 2 stycken SM pinnar i hoppklass, Tesla gick jättefint. Kiras lag Loud and Proud hade lite stolpe ut. Men Kira satte sina rc och gjorde ett fint hopplopp.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s