Tips på suveräna hagar och burar

 

Tesla redo att åka på tävling

Något vi alltid har med oss på tävling, träning eller som valphage hemma är Hansesgårdens hage och burar. Finns i flera snygga färger (själv älskar jag ju rosa! Och de finns även i två olika rosa nyanser ❤ )

https://www.hansesgarden.se/

I hagen får jag utan problem plats med våra 3 kelpietjejer, och har med den när vi bor på hotell och liknande.

Hansesgården rekommenderas starkt, smidiga, trevligt bemötande och snabb leverans. Dom har förutom hagar och burar även leksaker, hundtäcken, silverdukar (vilket är ett måste!), utställningstält, selar/koppel/halsband och mycket annat som man både behöver och villhöver till sina fyrbenta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s