Linnea och Katja till WAO!

Linnea: WOOP WOOP! För tredje året i rad ska vi få representera Sverige på World Agility Open i Nederländerna i maj! 🙌 🇸🇪 💃
Det har blivit ganska standard för oss att ha sämsta tänkbara uppladdning inför uttaget men detta året var tveklöst den sämsta uppladdningen hittills! I början på veckan var Katja så dålig o magen att jag inte trodde vi skulle kunna åka. När hon bättade på sig och kändes bra nog att kunna tävla kände jag ändå att våra chanser till kval skulle vara ganska dåliga pga detta. Men bästaste katten går in o levererar o det hela slutar med att vi inte bara kvalar utan även vinner uttaget för 3e året i rad 🙌Katten är bäst – ingen protest!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s