Agility SM individuellt 2021

Cefeusekipagen som deltog på årets individuella agilitySM i Kalmar. Linnea och Katja (Cefeus Xtra Allt II), Jag och Lilja, Louise och Xpexa (Cefeus Xpexa II)
Linnea och Katja kvalade till finalen genom en 3 plats i hopp. I finalen tog dom en femte plats 👏👏👏💪 Katja (Osca+Skovfarmens Black Gadi)
Matte Louise: För 6 år sedan stod vi på samma arena och tog vår första SM pinne genom en 21e placering i ett vansinnigt startfält på 235 st ekipage. Igår fick vi stå på startlinjen igen på Fredriksskans IP i Kalmar. Denna gången på vårt femte SM tillsammans och som nu också fick knyta ihop säcken för vår agilitykarriär tillsammans.
Xpexa går i pension med flaggan i topp och placerar sig på en hederlig sjunde placering på årets Svenska Mästerskap i agility.
Jag är så SÅ glad och stolt över vår prestation igår. Och jag är så SÅ glad och stolt över våra år ihop på agilitybanan. ❤️ Xpexa (Osca+Skovfarmens Black Gadi)
Ännu ett mästerskap med min älskade Lilja. Tyvärr rev hon tre hinder totalt, vilket var ett för mycket för att kvala till finalen. Lilja (Quinci+Redo)

Liljas filmer från liven;

Liljas lopp filmad av Johan:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s