Fina lopp i Tierp i helgen

Förra veckan gick jag och Hippo kurs för Maria Alexandersson och fick med oss många bra tips. Jag måste vara tydligare i mina byten och vara ut vägen

Dessa jobbade jag verkligen med i helgen när vi tävlade i Tierp.

Lilja och jag hade åter otur i agilityloppen, men hon rev inget hinder även om dom låg på 50 i alla loppen och det var blött I gräset 👍

Kirisen och jag har haft problem på tävling så jag tänkte om en del. Belönade henne i första loppet. Sen dom andra hade jag lillbollen på mig så hon visste om det. Och det gav oss ett annat samarbete. Vi nollade båda hopploppen och det ena var riktigt fint och vi tog en 3 plats med SM pinne 💪

Hippo var riktigt duktig, i första loppet var det lite miss i kommunikationen, men sen gjorde vi mycket fint i loppen och sista loppet så satte vi en nolla, synd jag hamnade i vägen för henne i ett byte bara. Men så roligt att springa med henne ❣

Tesla och jag sprang så fint tillsammans! Tyvärr fastnade hon med tassen och skrek till i ena hopploppet, men skadade sig som tur var inte ❣ Kändes så bra, vi tog en 3 plats med SM pinne i ena agilityklassen 👍🥰

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s