Farväl Crut

Idag har en av de finaste fått somna in ❤
Älskade Crut, du fick och gav så mycket. Så många fina minnen, uppflytt från apellen, min första egenuppfödda mittel som jag tävlade med på agility SM, cert på utställning, agilitychampion, freestylediplom, lydnadsklass 3. Du hann med mycket innan din karriär tog slut innan 5 års ålder på grund av en blödning i ryggen som ledde till förlamning och sedan rörelsestörning. När du var 8 år fick du flytta hem till Charlotte och Ren’e som gav dig ett så fint liv där du fick all uppmärksamhet och följa med på flera äventyr.
Tack Crut ❣ det känns fint att dina barnbarnsbarn nu ligger i Teslas mage 😍 du lever vidare i våra hjärtan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s