Tävling i Väsby

Igår tävlade jag och sessorna i Väsby 2 x agilityklass.

Lilja fick 10 fel i första loppet (en rivning och hoppade balansen) I andra loppet hade jag bestämt att hon skulle ta kontaktfältet, vi satte ett nollat lopp och tog en 2 plats 👏

Tesla i höglöp så hade ingen aning om hon skulle vilja springa, men hon var jätteglad, blev en disk i första loppet då hon rundade ett hinder. I andra loppet lyckas vi sätta en nolla, synd på missförstånd vid en tunnel som tog mycket tid

Kira flög gungan i första, jag sa stanna vilket inte är vårat kommando… och hon var väldigt het efter att väntat halva dagen på sin start. I andra loppet kom vi runt med 5 fel på gungan, hon blev osäker antagligen för att hon flög den i första loppet, så nu klev hon av över kontaktfältet.

Hippo missförstod mig tyvärr i första loppet så hon gick runt ett hinder. I andra loppet så valde jag på impuls att göra ett blindbyte efter balansen vilket jag inte skulle gjort, hon valde då att hoppa kontaktfältet, i övrigt ett fint lopp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s